Op zaterdag 29 augustus 2020 organiseert Stelvio for Life voor de 9e keer op rij de beklimming van de Passo dello Stelvio

Onze college Hans de Jong gaat zich dit jaar inzetten voor de stichting Stelvio for Life in Italië (www.stelvioforlife.nl):

“Een bijdrage leveren aan de wetenschap en wel het onderzoek naar betere vormen om de verschrikkelijke ziekte kanker te behandelen is iets wat me enorm aanspreekt aan de deelname aan de Stelvio for life 2020. Deze zeer veel voorkomende ziekte willen we natuurlijk allemaal bestrijden. Iedereen maakt het wel mee; een partner, vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin of zelfs een kind in de directe omgeving, die moet strijden tegen kanker. De verhalen zijn veelal voldoende om stil van te worden.

De Passo dello Stelvio met zijn hoogte van 2.758 meter, de klim aan de zuidzijde vanuit Bornio gaat via 39 haarspeldbochten en in totaal worden er 1.533 hoogtemeters getrotseerd.  Het zal een ongelofelijke zware, maar unieke ervaring worden om deze uitdaging te volbrengen. Deze strijd wil ik graag aangaan, maar dan niet alléén, maar met jouw steun. Wil je mij sponsoren en helpen om een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel?

Samen met jou en mijn team geld inzamelen voor de stichting Stelvio for life!

Bedankt en zo doen we het samen!”

– Hans de Jong –