225407 SKG*** (2200 serie)

Het Brondool Aluminium Veiligheidsbeslag SKG*** is een eigen serie speciaal gemaakt voor montage in combinatie met de Brondool sloten. Het beslag is voorzien van een 12mm veiligheidszijde en een 8mm binnenschild. Het betreft een uitvoering kruk/kruk en beide zijden PC72. De krukken zijn voorzien van een ROTA-veer. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium F1 en Aluminium IROX.

225417 SKG*** (2200 serie)

Het Brondool Aluminium Veiligheidsbeslag SKG*** is een eigen serie speciaal gemaakt voor montage in combinatie met de Brondool sloten. Het beslag is voorzien van een 12mm veiligheidszijde en een 8mm binnenschild. Het betreft een uitvoering knop/kruk en beide zijden PC72. De kruk is voorzien van een ROTA-veer. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium F1 en Aluminium IROX.

225449 SKG*** (2200 smal serie)

Het Brondool Aluminium Veiligheidsbeslag SKG*** smal is een eigen serie speciaal gemaakt voor montage in combinatie met de Brondool smal sloten. Het beslag is voorzien van een 12mm veiligheidszijde en een 8mm binnenschild. Het betreft een smalle uitvoering kruk/kruk en beide zijden PC72. De kruk is voorzien van een ROTA-veer. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium F1 en Aluminium…

225407 SKG***(3200 LED serie) LED en LED2

Het Brondool Aluminium Veiligheidsbeslag SKG*** is een eigen serie speciaal gemaakt voor montage in combinatie met de Brondool sloten met LED uitgang. Het beslag is voorzien van een 12mm veiligheidszijde en een 8mm binnenschild. Het betreft een uitvoering kruk/kruk en beide zijden PC72. De krukken zijn voorzien van een ROTA-veer. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium F1 en…

5500 serie RVS SKG***

De 5500 serie is speciaal RVS veiligheidsbeslag om te combineren met de Brondool sloten. Het betreft een serie van gegoten veiligheidsschilden van uitzonderlijke kwaliteit. De veiligheidszijde heeft een 11,5mm schild en het binnenschild [niet veiligheidszijde] is 9,5mm. In deze serie zijn veel mogelijkheden. D-model kruk, EI- kruk, draaibare knoppen en vaste knoppen. Verder zijn er…

5530 serie RVS SKG***

De Brondool 5530 serie massief RVS beslag is speciaal voor de bediening van de NIET kruk bestuurde sloten. Het betreft een serie beslag met aan beide zijde een greep. De veiligheidszijde heeft een 11,5mm schild en het binnenschild [niet veiligheidszijde] is 9,5mm. De elektrisch bedienbare sloten 4250 en 4260 kunnen worden voorzien van dit beslag.

5531 serie RVS SKG***

De 5531 serie RVS veiligheidsbeslag bestaat uit een serie veiligheidsschilden van 11,5 en 9,5 mm voorzien van een EI kruk – welke vast op het schild is gemonteerd. Deze uitvoering kan men toepassen bij NIET kruk bediende situaties. De EI knop is comfortabel en zorgt dat men zich er niet direct aan kan bezeren.

5538 serie RVS SKG***

De Brondool 5538 serie RVS veiligheidsbeslag bestaat uit een serie schilden van 11,5mm [veiligheidszijde] met een EI kruk en het 9,5mm schild zonder kruk en met 72PC sparing. Dit wordt veelal toegepast op het kozijn. Er zijn naast de EI kruk ook nog andere varianten knoppen leverbaar.

5540 serie RVS SKG*** Celdeur

De 5540 is een speciale serie veiligheidsbeslag voor celdeuren. Het garnituur bestaat uit een veiligheidszijde van 11,5mm met een 35mm draaibare knop en een 9,5mm schild met een vaste EI kruk, een LED en een 72PC sparing.

Access Lock 2.0

De Brondool Access Lock 2.0 is een oplossing met een brandvlucht slot met toegangs- en zorgfuncties. Deze toepassing maakt het mogelijk om een cliënt woonvrijheid te geven, te kunnen vluchten bij brand en dat allemaal bediend met een sleutel, een tag of een andere transponder. Een paslezer op de wand is met deze toepassing niet meer nodig. U kunt dus behoorlijk besparen op de aanleg van uw…

3200 Carelock® 1.0 serie Aluminium SKG***

De Brondool 3200 Carelock® 1.0 serie SKG*** Aluminium Veiligheidsbeslag RVS bestaat uit een o.a. langschild met een (gangzijde) Kruk met LED 72PC en (kamerzijde) kruk met Priv. Blind. Dit type beslag is o.a. geschikt voor de Carelock® 1.0. Er zijn meerdere uitvoeringen hiervan beschikbaar. Neem met ons contact op over de mogelijkheden voor uw project.    

5520 Carelock® 4.0 serie RVS SKG***

De Brondool 5520 serie RVS veiligheidsbeslag bestaat uit een o.a. schild met een (gangzijde) Kruk D met LED 72PC en (kamerzijde) EI kruk met Priv. Blind. Dit type beslag is o.a. geschikt voor de Carelock® 4.0. Er zijn meerdere uitvoeringen hiervan beschikbaar. Neem met ons contact op over de mogelijkheden voor uw project.