Tel: +31 (0)26 36 11 220

Brandvluchtsloten ruststroom principe

3 artikel(en)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. 605

  605

  Werkt op basis van ruststroomprincipe (d.w.z. spanningsloos nachtschoot ontgrendeld). Vergrendeling van het slot komt tot stand door het uitdraaien van de nachtschoot. De nachtschootvergrendeling wordt opgeheven door onderbreking van de spanning bijv. via brandmeldinstallatie of handbediening (evt. paniekknop). Na spanningsonderbreking of uitschakeling door brandmeldinstallatie dient men nadat de spanning weer is ingeschakeld, de nachtschoot met de sleutel te vergrendelen. Met de sleutel is de nachtschoot altijd mechanisch te ontgrendelen. Vergrendeling alleen mogelijk indien spanning aanwezig is. Zonder spanning schiet de nachtschoot d.m.v. veerkracht weer terug. De dagschoot is bedienbaar d.m.v. deurkruk en sleutel. Bij het vergrendelen van de nachtschoot (via sleutel) wordt de bediening van de dagschoot middels de deurkruk opgeheven. D.w.z. de dagschoot kan dan niet door deurkruk bediend worden (vrije slag deurkruk). Na ontgrendeling van de nachtschoot (sleutel bediening of elektrisch) is de dagschoot weer bedienbaar met deurkruk. E.e.a. is ter voorkoming van het klemmen van de nachtschoot.

  Productinformatie (pdf):

  Bruto prijs exclusief 21% BTW
  Meer info
 2. Type 4050

  4050-LED SKG**

  Werkt op basis van ruststroomprincipe ( d.w.z. spanningsloos nachtschoot ontgrendeld). Toegangsbewaking en controle voor binnen en buitendeuren met ontsnappingsmogelijkheid bij brand en andere calamiteiten. Toe te passen in vluchtdeuren en tussendeuren van kantorencomplexen, musea, verzorgingstehuizen, overheidsinstellingen, ziekenhuizen etc. Deuren die in geval van nood snel ontgrendeld moeten worden. Vergrendeling van het slot komt tot stand door het uitdraaien van de nachtschoot. De nachtschootvergrendeling wordt opgeheven door onderbreking van de spanning bijv. via brandmeldinstallatie of handbediening (evt. paniekknop). Na spanningsonderbreking of uitschakeling door brandmeldinstallatie dient men nadat de spanning weer is ingeschakeld, de nachtschoot met de sleutel te vergrendelen. Met de sleutel is de nachtschoot altijd mechanisch te ontgrendelen. Vergrendeling alleen mogelijk indien spanning aanwezig is. Zonder spanning schiet de nachtschoot d.m.v. veerkracht weer terug. De dagschoot is bedienbaar d.m.v. deurkruk en sleutel. Bij het vergrendelen van de nachtschoot (via sleutel) wordt de bediening van de dagschoot middels de deurkruk opgeheven. D.w.z. de dagschoot kan dan niet door deurkruk bediend worden (vrije slag deurkruk). Na ontgrendeling van de nachtschoot (sleutel bediening of elektrisch) is de dagschoot weer bedienbaar met deurkruk. E.e.a. is ter voorkoming van het klemmen van de nachtschoot.

  Meer info
 3. Slot type 1290

  1290

  Werkt op basis van ruststroomprincipe (d.w.z. spanningsloos nachtschoot ontgrendeld). Vergrendeling van het slot komt tot stand door het uitdraaien van de nachtschoot. De nachtschootvergrendeling wordt opgeheven door onderbreking van de spanning bijv. via brandmeldinstallatie of handbediening (evt. paniekknop). Na spanningsonderbreking of uitschakeling door de brandmeldinstallatie dient men, nadat de spanning weer is ingeschakeld, de nacht- schoot met de sleutel te vergrendelen. Met de sleutel is de nachtschoot altijd mechanisch te ontgrendelen. Vergrendeling is alleen mogelijk indien de spanning aanwezig is. Zonder spanning schiet de nachtschoot d.m.v. veerkracht weer terug. Dagschoot bedienbaar d.m.v. deurkruk/draaiknop en sleutel. De dagschoot is omlegbaar.

  Productinformatie (pdf):

  Meer info

3 artikel(en)

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren