Maatregelen corona en bereikbaarheid

Om de gezondheid van onze medewerkers, de medewerkers van bedrijven en instellingen waarvoor wij werken en overige bezoekers niet in gevaar te brengen hebben we maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Tot en met 28 april 2020 treffen wij de volgende maatregelen:

Bereikbaarheid
Wij doen de oproep aan iedereen om ons kantoor niet te bezoeken tenzij dat echt noodzakelijk is. Telefonisch en digitaal zijn we gewoon bereikbaar via 026-36 11 220 of info@brondool.nl voor de dagelijkse dienstverlening (o.a. vragen, reparaties, spoedopdrachten, projecten, onderhoud enz.)

Klantcontacten
Bij klantcontacten op locatie verifiëren medewerkers vooraf of u of eventuele gezinsleden gezondheidsklachten hebben (verkouden, hoesten, koorts enz.) om te bepalen of de afspraak of werkzaamheden op de locatie door kan gaan. Wij zijn daarbij extra zorgvuldig met risicogroepen.

Staat er met u al een afspraak gepland? Wij nemen dan vooraf contact met u op om te vragen of er gezondheidsklachten zijn, risicovol gebied is bezocht of men behoort tot een risicogroep.

Storingen/Reparaties/onderhoud
Storingen kunt u melden op storing@brondool.nl of bel met 026-36 11 220. Storingen zullen we direct in behandeling nemen. Uiteraard nemen we eerst contact op met de locatie.

Reparatieverzoeken kunnen gewoon via 026-36 11 220 of via info@brondool.nl aan ons worden doorgegeven. Reparatiewerkzaamheden worden zo veel als mogelijk uitgevoerd. Bij het uitvoeren van werkzaamheden op locatie, wordt ook hier de vraag gesteld of er personen aanwezig zijn die gezondheidsklachten vertonen.

Heeft u vragen? 
Bel ons dan via telefoonnummer 026-36 11 220.

Met vriendelijke groet,
Het Management Team van Brondool Locking Solutions