De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de Brondool App te verbeteren. De volgende punten hebben we aangepast:

Beveiliging
U kunt nu de nieuwe app downloaden en een eigen login aanvragen bij Brondool. Deze worden door ons geregistreerd waardoor we exact weten welke medewerkers met de app werken. U kunt voor u zelf, uw medewerkers of medewerkers van een eindgebruiker een eigen login en password aanvragen. Dit kan door per e-mail (carelock@brondool.nl) een aanmeldformulier aan te vragen. Zijn er wijzigingen, gaan er mensen uit dienst of heeft u een andere reden om een medewerker NIET meer aan de sloten te laten werken? Dan kunt u dat op ditzelfde e-mailadres aan ons melden. Deze persoon wordt dan geblokkeerd.

Bluetooth Mesh – signaalsterkte
Bij Bluetooth Mesh sloten vindt de app direct alle sloten in de zone. Het slot met het sterkste signaal staat bovenaan in de lijst. Daarnaast is de signaalsterke af te lezen aan de hand van de signaalmeter en de cijfermatige weergave (-100 laagste signaal 0 sterkste signaal).

Schermgebruik
De Brondool App beschikt over een nachtmodus, dit houdt in dat de felle kleuren worden omgezet naar zwart-wit tinten.

App gebruik
Wanneer u de nieuwe Brondool App voor de eerste keer opent dient u uw accountgegevens in te geven. Wanneer u niet uitlogt op de app wordt bij volgend gebruik het login scherm overgeslagen en kunt u de app direct gebruiken.

Met deze nieuwe versie kunt u uw Carelock® en LED sloten nog eenvoudiger en veiliger programmeren.

Via onderstaande buttons kunt u de app direct downloaden!

                         

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met onze verkoopafdeling;
info@brondool.nl of 026 36 11 220