Tel: +31 (0)26 36 11 220

ZorginstellingenAltrecht - Zeist, Den Dolder, Utrecht

Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waar mensen met psychiatrische ziekten terecht kunnen voor specialistische hulpverlening. Ook biedt Altrecht consultatie aan collega-professionals en andere instellingen op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg.
Verkeersdeuren/deuren voorzien van slot type: 4200, 610-01, 4050, 605De Kijvelanden - Rotterdam

De Kijvelanden is een organisatie die zich richt op forensische psychiatrie. We behandelen mensen met een psychiatrische stoornis, die met justitie in aanraking zijn gekomen, of dreigen te komen. Kijvelanden heeft een 8-tal locaties waar men deze passende zorg uitvoert. (Bron: www.kijvelanden.nl)Delta Psychiatrisch Centrum - Poortugaal

Bij Delta kunt u terecht voor professionele hulp voor kleine en grote psychische problemen. Delta wil mensen het liefst dicht bij huis of thuis helpen. Alleen als het echt nodig is, adviseren we behandeling in een van onze opname-afdelingen. Voor iedere behandeling geldt: zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Op meer dan 30 locaties in de regio Rotterdam is deze zorg beschikbaar. (Bron: www.deltapsy.nl)
Verkeersdeuren/deuren voorzien van slot type: X,GGZ Drenthe - Assen

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en welbevinden. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. Op meerdere locaties in de regio Drenthe verzorgt GGZ passende zorg. (Bron: www.ggzdrenthe.nl)
Verkeersdeuren/deuren voorzien van slot type: X,Koraalgroep - Sittard

Koraal Groep biedt integrale ondersteuning aan mensen met (complexe) beperkingen en/of belemmeringen die met een hulpvraag bij ons komen. Deze hulp wordt geboden op een 12-tal locaties in de regio Brabant en Limburg. (Bron:www.koraalgroep.nl)
Verkeersdeuren/deuren voorzien van slot type: X,Stichting Tallant - Drachten

Talant helpt mensen met een beperking in Friesland hún leven te leiden. Of het nu gaat om wonen, werk en dagbesteding of leren, om 24-uurszorg of enkele uren begeleiding per week: de zorg en ondersteuning die Talant biedt, past bij de vraag en de individuele mogelijkheden. Talant maakt deel uit van de Zorggroep Alliade. (Bron: www.talant.nl)
Verkeersdeuren/deuren voorzien van slot type: X,