Reparaties

Heeft u problemen met de werking van een Brondool slot? U kunt het slot altijd ter reparatie naar ons kantoor in Arnhem sturen. Met ons team van vakmensen behandelen we de reparaties snel en we zijn transparant over de gebruikte materialen en de opbouw van de reparatiekosten. Alle onderdelen worden zorgvuldig vervangen en getest.

Het kan zijn dat het slot door leeftijd en status wordt afgekeurd, maar dan bieden we u een vervangend slot aan tegen een gereduceerd tarief. Voor meer informatie, mail ons.

Reparatie

Montage door Brondool

Brondool heeft een eigen team van specialisten, die voor u de montage op locatie kunnen verzorgen. Zowel voor renovatie, aanpassingen als nieuwbouw, ons team kan u volledig ontzorgen. Door jarenlange ervaring, kunnen onze goed getrainde specialisten de volledige montage van mechanische sloten, elektrische sloten, elektromechanische sloten, cilinders, beslag, bekabeling, kabelovergangen, toegangscontrole e.d helemaal voor u verzorgen. De complete projectbegeleiding, werkvoorbereiding en uitvoering wordt dan door Brondool georganiseerd.

Bij montage door Brondool krijgt u 100% garantie op de juiste werking van alle sloten en toebehoren in het daarvoor bestemde deurelement. Met name de bouwkundige aanpassingen zijn vaak een probleem, maar niet voor Brondool.

Wij lossen dit vakkundig voor u op. Voor meer informatie over de montage kunt u mailen of bellen.

Montage

24/7 Service

Heeft u een probleem met een slot, cilinder of uw toegangscontrole? Brondool biedt u 24/7 service aan. Als specialist in passende slotoplossingen en sluitsystemen zorgt Brondool dat u 24/7 kunt vertrouwen op de installatie en de samenwerking.
Neemt u contact op met Brondool voor een probleem of een passende 24/7 service contract met bijbehorend onderhoud.

24/7 service

Onderhoud

Een investering in een goed en betrouwbaar mechanisch of elektrisch sluitsysteem is iets waar u op de langere termijn op wilt kunnen vertrouwen.

Om uw installatie goed werkend te houden adviseren we u om jaarlijks preventief onderhoud uit te voeren. Brondool kan dit voor u verzorgen.
Brondool heeft maatwerk onderhoudsplannen en zorgt dat het onderhoud zeer grondig en tastbaar wordt uitgevoerd.

Houdt uw kostbare investering goed werkend en betrouwbaar, investeer in passend onderhoud!

Onderhoud

Beveiligen van uw deuren

Heeft u behoefte aan een stukje beveiliging voor een aantal deuren in uw gebouw? Brondool komt graag naar uw eisen en wensen luisteren om samen met u te komen tot een passende beveiliging. Deuren kunt u op veel manieren beveiligen en daarom kijken we graag samen met u naar de huidige toepassingen en het doel is om dan met elkaar tot een goede toepassing te komen. Geheel aansluitend aan uw wensen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Beveiligen