Welkom in de showroom

Onze showroom is speciaal ingericht om u te helpen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van elektrisch sluiten, toegangscontrole, mechanische sluitsystemen, elektro mechanische oplossingen e.d.

Samen met u nemen we graag alle eisen en wensen door en in onze showroom kunnen we u uitvoerig uitleg geven en de werking van alle toepassingen tonen.

Er is een speciale ruimte voor trainingen, uitwerken van tekeningen en in de unieke cabine kunnen we ontspannen luisteren naar alle uw wensen binnen uw gebouw. U bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie en een passend advies.

Brondool kenniscentrum en trainingen

Om de kennis binnen uw team over elektrisch sluiten, het beveiligen van deuren met de juiste slotoplossingen en combinaties tussen toegangscontrole en elektromechanische oplossingen te verbreden heten we uw team van de TD, facilitaire medewerkers, monteurs, projectteam of huisvestingsmedewerkers van harte welkom voor een training!

Neem contact op met Hans de Jong 06 13 13 86 16 of mail ons.

Mail

Samenwerking

Brondool maakt slotoplossingen op hoog niveau en heeft als streven om voor de eindgebruiker een duurzame en passende oplossing binnen het bedrijfsproces te verzorgen. Met onze toepassingen moet de klant gewoon zijn dagelijkse werk kunnen doen en zich dan veilig en comfortabel voelen. Zonder er dagelijks over na te moeten denken.

Dat kunnen we uiteraard niet alléén. We werken dan ook heel nauw samen met alle partners in de keten om u van dienst te kunnen zijn. Van aannemer tot installateur, van bouwadviseur tot huisvestingsmanager en van politie tot het rijks vastgoedbedrijf.

Brondool werkt nauw samen om een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te kunnen genereren. Naast deze partners hebben we een aantal vaste dealers, welke onze producten in hun concepten toepassen. Samen dé oplossingen bedenken, uitwerken en faciliteren. Wij zijn trots dat voor onze klant en wellicht in de toekomst ook voor u te kunnen doen.

Ga het gesprek aan